Много е трудно да си тиква и да няма прасе, което да те изяде!!!

Какво казват жените - тълковен речник за мъже

| вторник, 28 октомври 2008 г.

За да е по-лесно да разберете една жена, Ви е нужен тълковен речник. Но не тълковен речник на съответния език, а тълковен речник за мъжа. И за да не се чудите какво се има предвид, ето няколко често използвани думички, чието значение би било добре да знаете

ХУБАВО - Това е думата, която жените използват за край на спора, когато те са прави, а ти трябва да млъкнеш.
ПЕТ МИНУТИ - Ако тя се облича, това значи около час и половина. Но, когато са ти дадени 5 мин. да гледаш мач, преди да се заемеш с домашните задължения, то 5 мин. са си само 5 мин.
НИЩО - Това е затишие преди буря. Това означава “НЕЩО” и ти трябва да си нащрек. Споровете, които започват с “нищо”, обикновено завършват с “хубаво”.
ПРОДЪЛЖАВАЙ - Това е закана, а не позволение. Не го прави!
СИЛНА ВЪЗДИШКА - Всъщност, това не е дума, то е не словесно изказване, често погрешно разбрано от мъжете. “Силна въздишка” означава, че тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Използва се с “Нищо”.
ВСИЧКО Е НАРЕД - Това е едно от най-опасните изказвания. “Всичко е наред” означава, че тя иска да обмисли нещата внимателно преди да реши как да си платиш за грешката.
БЛАГОДАРЯ - Жена ти изказва благодарност. Не задавай въпроси и не припадай. Просто кажи – “Пак заповядай!”.

Затова млади господа, внимавайте кой изрича тези думи - ако това е Вашата половинка, по-добре се придържайте към значението и не се хващайте за думата