Много е трудно да си тиква и да няма прасе, което да те изяде!!!

Kак да си отгледаме програмист? Съвети към жените.

| вторник, 28 октомври 2008 г.

Уважаеми жени!
Навярно сте се сблъсквали с такъв проблем- купили сте за новия апартамент мебели, теракота и фаянс, перденца и слончета, но чувствате липсата на уют и още нещо.....
Това чувство за незавършеност означава, че за дома е необходим един дребен детайл, а именно - мъж.
Горещо ви препоръчваме в такъв случай да си завъдите програмист.Той е достатъчно непретенциозен, няма да ви пречи и не заема много място. Освен това, четейки обявите по вестниците можен да установим, че програмистът е една от най - модните и елитни породи мъже. Прочетете внимателно даденото по - долу описание и помислете - може да се окаже , че това е Той - този за когото сте мечтали цял живот ...
Екстериор:
Програмистът може да бъде голям или малък. Съгласно изискванията е с дълго типично окосмяване, характерна плешивина, обикновено брада и мустаци (необходима е поддръжка за да се запази описания външен вид ). Погледът напрограмиста е леко разсеян и блуждаещ, гърба е леко огънат напред. С други думи, той е достоен за внимание и завист от страна на вашите приятелки - омъжени за банкери, асенизатори, политици и комбайнери.
Първоначални инвестиции:
За съжаление , този елемент от пейзажа изисква доста големи първоначални инвестиции. Ще ви бъдат необходими :
1. Персонален компютър ( процесор Pentium III или в краен случай Athlon).
2. Маса и стол.
3. Пепелник.
4. Чаша за кафе с вместимост 0,5 л.
5. Бира (много пъти)
Как да намерим програмист :
Програмистът няма определен ареал на обитаване, но най- лесно може да бъде открит на големите компютърни изложения, където тази порода има склонност да се събира на големи стада (хергелета). Извън сезона, може да бъде забелязан в големите компютърни магазини, интернет центрове и общо взето на най - необичайните места, като например трамвая, стадиона и даже в заведенията на МакДоналдс. Ще го познаете по списание "Компютър", "Byte", "Pc magazine", "Pc mania" или по дебелите книги с непонятни заглавия. Ако програмистите са повече от един, лесно ще ги отличите по езика, който прилича на трудновъзпроизведима смес от калифорнийски и правешки наречия.
Програмистът е нощно животно, и по ради това му е необходима стая с тъмни пердета. Желателно е да има отделен телефон, в противен случай рискувате никога повече да не се чуете с вашите приятелки. Не е необходимо да оборудвате стаята с легло - програмиста ще дреме на дивана докато вие сте на работа.
Улавяне:
За да уловите програмист е достатъчен който и да е детайл от вашия предварително закупен компютър. Приближете се внимателно към програмиста, покажете му детайла като едновременно тихо шепнете "вирус", "диск", "монитор". Също така не забравяйте да споменете магическата дума "бира!".
След като привлечете вниманието напрограмиста го помолете да да ви оправи разваления компютър. Ще тръгне след вас като програмист!!! Докато той разглежда компютъра ви го прочерпета с бутилка бира (в никакъв случай халба!!!)
Демонстрация:
Демонстрацията на програмиста трябва да бъде внимателно премислена още преди улавянето. Никога не слагайте монитора с гръб към стената!Програмиста по принцип не се обръща даже когато му викате на ухото, и в такъв случай ще можете да показвате на своите приятелки и на Петрова от горния етаж само неговия гръб. Затова, работното място на програмиста трябва да бъде разположено така, че към него да има достъп от всички страни. Препоръчваме ви да монтирате в стаята кондиционер който се включва от съседната стая, защото иначе няма да намерите програмиста в задимената стая.
Дресиране:
За съжаление , програмиста практически не се пддава на дресировка. Все пак, може да бъде научен да извършва някои прости действия- да купува хляб, да включва телевизора , да изхвърля боклука и т.н. Тези условни рефлекси се усвояват особено добре при захранване с бира и кренвирши. Ако успеете да го откъснете от компютура(внимавайте, в такъв момент програмиста е много опасен) можете да го вземете с вас в магазина и да го научите да носи чантата с покупките.
Трябва да имате предвид, че някои прости команди които са понятни за другите породи мъже, програмиста приема съвсем различно- например "затвори прозореца!", "излез от там!", " виж, мишка!" и т.н.
Следвайте тези препоръки и вашият любимец ще краси дома със своето присъствие!