Много е трудно да си тиква и да няма прасе, което да те изяде!!!

Кратък наръчник за напиване

| четвъртък, 13 ноември 2008 г.

Стъпка 1

- Може би най-важнатa

Намерете пари, които ще са ви нужни да си купите материал. Говорим за кличество, не за качество.

Стъпка 2

Намерете си трезвен шофьор за вечерта, който да ви закара до предпочитаното заведение, било то дискотека, кръчма или бар.

Стъпка 3 - Важно

При влизане в заведението, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО поздравете охраната на вратата и им пожелайте лека вечер или лека работа, защото ще ги срещнете отново тази вечер :)

Стъпка 4

Веднага след влизаето направете бърза поръчка директно на бара. Полезен съвет - кажете нещо като, "Тук съм да се напииииииииия!" или "Дай пиячкаааааа!". Това ще ви помогне да си повдигнете настроението.

Стъпка 5

След като сте на бара, поръчайте си ШОТ по ваш избор и бира да го преглътнете.

Стъпка 6

Пийте в тази последователност: Пийте ШОТ, после БИРА. Повторете.

Стъпка 7

Сега накарайте и вашите приятели да се присъединят, като си вземат ШОТОВЕ и ги преглъщат с БИРИ. Така ще покажете на кълчещите се наоколо, че може да сте пиян, но не сте самотно пиян.

Стъпка 8

Сега вече трябва да сте леко замаяни. Така, че е време да преминете на СМЕСЕНИ ПИТИЕТА. Колкото по-сладки по-добре. Тогава ще ви се прииска да започнете да пеете и танцувате, това е важно.

Стъпка 9

След удрянето на няколко смесени питиета и залитания, започвате да фъфлите яко, значи е дошло времето да ЗАЯВИТЕ НА БАРА: "Асссс Ннни Съм Пианнн". И ние ще ви повярваме. Така, че си вземете ШОТ с чисто уиски или текила, поваш избор.

Стъпка 10

Хвърлете се на пода близо до присъстващие.

Стъпка 11

Поздравления, това сте вие. Пияният купонджия, който не познава граници. Помнете, дръжте се на ниво. Кажете на всички, паднах, защото на пода имаше водка и аз се хъзнах, не защото съм пиян.

Стъпка 12

На този етап кълчещите се, любезно ще ви кажат да си тръгвате. Но вие ги уведомете, че и без това си тръгвате, защото този бар е смотан и питиетата са много слаби.

Стъпка 13

По пътъ си на излизане виждате петима напушени, които се хилят като пачи, докато казвате "Ассссс Си Тлллагвам"

Стъпка 14

Отидете при шофьора, който ви чака, седнете на задната седалка в колата и се вече можете да заспите до следващата седмица.

Стъпка 15

Мисията успешна !