1. Вземете от хладилника 10 яйца, оставете седемте здрави на масата, сега изтрийте пода и следващия път бъдете по внимателни.
2. Вземете голяма купа, разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържимо в купата.
3. Изчистете масата и столовете от жълтъците, бъдете внимателни.
4. И така, имаме 5 жълтъка в купата.
5. Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъците, нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците... Сега разбивайте.
6. Измийте си лицето, шията ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
7. И тъй, сега имаме в купата 2 разбити жълтъка, колкото и са ни необходими за пая.
8. Сега облепете стените и прозорците на кухнята с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани...
9. Време е да добавим брашното, сипете в чаша 200 грама, изсипете чашата в купата при жълтъците, останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
10. След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
11. Вземете душ.
12. Вземете 4 големи ябълки и остър нож, предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
13. Време е да пристъпим към чистенето на ябълките, обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така, че в процеса на приготвянето може да изядете само половината, така че обработете с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
14. Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
15. Разбърквайте отново с миксера, измийте хладилника, защото, ако засъхне се мие трудно.
16. Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
17. Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
18. Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете прозорците и фурната.
След всичко преживяно идете в близката кръчма.
Много е трудно да си тиква и да няма прасе, което да те изяде!!!
Рецепта за ябълков пай (за мъже)
This entry was posted on 16:40
and is filed under
смях
,
статии
.
You can follow any responses to this entry through
the RSS 2.0 feed.
You can leave a response,
or trackback from your own site.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар